torsdag 3 april 2008

Artikel i [p]Arkeologen

I årets senaste nummer nyhetsbrevet Arkeologen så finns en artikel om Parkeologiprojektet och projektets grävning. Under titeln "När du letar efter röka... Parkeologi i Göteborg" så beskriver undertecknad projektet och grävningen vi genomförde förra våren och våra tankar och funderingar inom projektet. En mer utförlig artikel kommer troligtvis till tryck till hösten. För att få tag på Arkeologen så kontaktar man lämpligast Institutionen för Arkeologi och Antikens kultur eller laddar ner skriften på följande länk. Parkeologiartikeln finns i nummer 1/08 men det finns ett tiotal nummer till att få tag på där.

http://hum.gu.se/institutioner/arkeologi/publikationer/Arkeologen/

// Benjamin Grahn-Danielson

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Vad kul att ni kikat på vårt arbete med sociotopkartor för Göteborg. Det vore kul att träffas för att prata lite om hur vi ser på arbetssättet - kanske över en fika eller liknande.

Vi är också intresserade av att höra lite mer om parkeologi!

Hör av er!

Mvh
Sociotopkartegruppen på park- och naturförvaltningen
(peter.elofsson@ponf.goteborg.se eller johanna.petersson@ponf.goteborg.se eller lars.johansson@ponf.goteborg.se)

Anonym sa...

HEJ!

Mycket trevligt att ni har hittat till vår Parkeologiblogg! Då vi gjorde vår undersökning under våren 2007 så försökte vi få kontakt med Göteborgs kommun (tyvärr försökte vi inte kontakta er) men fick inte så mycket hjälp. Därför gick vi och "okynnesgrävde".
Jag skall tala med övriga inblandade och vi är givetvis intresserade av ett samtal, med reservation för att vi arbetar på olika håll under den närmsta tiden.

mvh Parkeologerna.